Καλώς Ήλθατε στο iLikeBeauty.Gr!!!

Το iLikeBeauty.Gr ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014, ως η πρώτη μηχανή Αναζήτησης & Online Κρατήσεων σε Χώρους Ομορφιάς, φέρνοντας στην Ελλάδα ένα καινοτομικό μοντέλο διάθεσης και προβολής των Υπηρεσιών Κομμωτικής, Αισθητικής, Ονυχοπροσθετικής και Ευεξίας.

Μέσα από το iLikeBeauty.Gr, οι επαγγελματίες είχαν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να "ανεβάσουν" τις υπηρεσίες τους στο Διαδίκτυο, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ώστε να προωθήσουν την επιχείρησή τους και να κάνουν ευρύτερα γνωστές τις Υπηρεσίες που παρέχουν. Παράλληλα, έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μπορούν να αναζητούν - εύκολα και γρήγορα - Υπηρεσίες Ομορφιάς στην περιοχή που επιθυμούν, μέσα από την Μηχανή Αναζήτησης του iLikeBeauty.Gr, να ενημερώνονται για τις τιμές των Υπηρεσιών - μέσα σε λίγα μόνο λεπτά - και να επιλέγουν Χώρους Ομορφιάς & Υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους.

Από τον Απρίλιο του 2015, το iLikeBeauty.Gr, φέρνει την επανάσταση και στον τρόπο που οι επιχειρήσεις - στον τομέα της Ομορφιάς  - διαθέτουν και προβάλλουν τα προϊόντα τους, κατασκευάζοντας μία πρωτοποριακή πλατφόρμα δημιουργίας E-Shop. Έτσι, οι επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να καταχωρούν άμεσα και εύκολα τα προϊόντα που εμπορεύονται, τα οποία αυτόματα εμφανίζονται στην Μηχανή Αναζήτησης Προϊόντων Ομορφιάς & Ευεξίας του iLikeBeauty.Gr, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να τα εντοπίσουν και να τα παραγγείλουν online. Σκοπός της Μηχανής Αναζήτησης Προϊόντων είναι ο καταναλωτής να εντοπίσει το επιθυμητό προϊόν ή κατηγορία προϊόντων στο πλησιέστερο δυνατό σημείο πώλησης, αγοράζοντάς το άμεσα και χωρίς τη διαμεσολάβηση μεταφορικής εταιρείας.

Ασφάλεια

Κάθε επιχείρηση, που συμβάλλεται με το iLikeBeauty.Gr - όπως βέβαια και κάθε μέλος μας - αποκτά αποκλειστική πρόσβαση σε δικό της διαχειριστικό περιβάλλον, μέσω κωδικών ασφαλείας, που κανείς άλλος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Επιπλέον, όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε κρυπτογραφημένο περιβάλλον, που αποτρέπει τη διαρροή στοιχείων πελατών και συναλλαγών. Έτσι, όλα τα στοιχεία που καταχωρούνται στην πλατφόρμα μας είναι απόλυτα ασφαλή και ποτέ κανείς δεν πρόκειται να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά, εφόσον - τόσο τα μέλη, όσο και οι επιχειρήσεις - τηρούν από την πλευρά τους την απαραίτητη μυστικότητα, σε ότι αφορά τους κωδικούς σύνδεσής τους στα συστήματα του iLikeBeauty.Gr.

Προνόμια Μελών

Με την εγγραφή σας στα μέλη του iLikeBeauty.Gr αποκτάτε αποκλειστικά προνόμια, όπως:

- Πόντοι Επιβράβευσης: Μέσα από το ειδικό σύστημα Loyalty, που χρησιμοποιούν οι συμβαλλόμενες επιχειρήσεις με το iLikeBeauty.Gr έχετε τη δυνατότητα να κερδίζετε bonus πόντους για κάθε ραντεβού, που προγραμματίζετε online, μέσω του iLikeBeauty.Gr. Αρκεί να πατήσετε το κουμπί "Κράτηση" και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού, οι πόντοι θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σας. Επιπλέον, θα ενημερώνεστε στο κινητό σας τηλέφωνο, μέσω sms, για τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, αλλά και θα μπορείτε να δείτε online την ανάλυση των πόντων σας, αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Username το κινητό σας τηλέφωνο και το password που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας).
Τους πόντους επιβράβευσης μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε επόμενες επισκέψεις σας, είτε με τη μορφή έκπτωσης, είτε με Δωρεάν Υπηρεσίες Ομορφιάς & Ευεξίας και σύμφωνα πάντοτε με την πολιτική του Χώρου Ομορφιάς που επιλέξατε. Οι πόντοι επιβράβευσης ισχύουν πάντοτε για το συγκεκριμένο Χώρο Ομορφιάς που επισκεφθήκατε και όχι και σε άλλα καταστήματα του δικτύου μας. 

- Αυτόματη συμμετοχή σε όλες τις Κληρώσεις, με τα δώρα που ανακοινώνει το iLikeBeauty.Gr,
τόσο στο facebook, όσο και στην ιστοσελίδα του.

- Προσφορές, Εκπτώσεις ή και Δώρα τρίτων επιχειρήσεων, που εξασφαλίζει το iLikeBeauty.Gr,
αποκλειστικά για τα μέλη του.

Συνεργασία Επιχειρήσεων με το iLikeBeauty.Gr

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμβληθούν με το iLikeBeauty.Gr, ώστε να εμφανίσουν τα Προϊόντα ή και τις Υπηρεσίες τους στη Μηχανή Αναζήτησης, θα πρέπει αρχικά να πραγματοποιήσουν την Καταχώρηση τους, ανοίγοντας έναν Λογαριασμό στην πλατφόρμα μας.
Εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις ένταξης στο περιβάλλον των επιχειρήσεων (εμπορική δραστηριότητα ή παροχή υπηρεσιών Καλλωπισμού/Ευεξίας, σταθερή έδρα & ενεργό ΑΦΜ), κάθε επιχείρηση δύναται να λάβει την έγκριση για το άνοιγμα ιστοσελίδας, της μορφής https://www.ilikebeauty.gr/company/companyname.
Μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σας και με τη βοήθεια αρμόδιου εκπροσώπου μας, κάθε επιχείρηση θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τον ηλεκτρονικό τιμοκατάλογο Υπηρεσιών ή και το Ηλεκτρονικό της Κατάστημα.
Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και χωρίς κόστος set up, θα είστε σε θέση να προωθείτε τα Προϊόντα ή και τις Υπηρεσίες σας, ενεργοποιώντας το πακέτο συνδρομής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, χωρίς δεσμεύσεις και υπέρογκα κόστη.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ; ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ,
ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ!

Δείτε αναλυτικά όλες τις Εφαρμογές μας στην Περιοχή Επαγγελματιών